HTML

Nemetorszagban ERASMUS-al

Tanulmányút alatt történt érdekességek megörökítése

Friss topikok

Linkblog

Na vegre itt...

2009.10.11. 10:00 Szily85

Hi

 Már nagyon sok idő telt el mióta kijöttünk. Nagyon szép helyek vannak erre és kulturált meg tiszta. Csomó szélgenerátor, a kertek, meg a telkek a faluban és kivül nincsenek bekerítve, nagyon szabadon élnek. Igazából a semmi közepén vagyunk de elfogadható. Apartmanban lakom, 1 szoba, konyha, fürdőszoba. Nekem elég jól fel van szerelve a lakás, de a haverom nem igazán volt szerencsés ilyen téren.

A legközelebbi városka, igazából csak egy nagyobb falu. Az első hét a FlyingDays, ami abbol állt, hogy minden nap igyanak a diákok és másnap valamilyen programban részt vegyenek, ki padot épített, ki meg józanodott, ki meg a detoxban. Ez olyan mint nálunk a gólyatábor, csak itt suli közben van. Csomó buli volt az első héten Bad Taste Party stb, de most már semmi, csak kocsmázás, abbol is csak egy van. Viszont a közeli kisvárosban vannak bevásárlóközpontok és nagyon olcsó a kaja meg a sör, utobbit gondolom azért isszák így, mondhatni mindig versenyt isznak. Ami nagyon zavar, hogy józanul távolságtartók ha meg részegek akkor meg nagyon közvetlenek. Kinek kell olyan haver aki csak részegen haver???

Na mindegy.

Pár képet próbálok feltenni:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardnemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr471441937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása