HTML

Nemetorszagban ERASMUS-al

Tanulmányút alatt történt érdekességek megörökítése

Friss topikok

Linkblog

Dublin, Írország

2009.11.20. 14:51 Szily85

Hello

Volt szerencsém eljutni egy napra Dublinba is, nagyon olcsó repülővel, 29 Euró oda-vissza. Nagyon szép város, az emberek sokkal kedvesebbek és közvetlenebbek mint a németek. Azt hiszem megszerettem ezt a várost, nem nagy, de gyönyörű. Igaz nagyon drága, egy pint sör 6 Euró, kicsit sok a magyar ember zsebének, még a németeknek is az volt. Egy albérlet 1200 Euró/hó és annyit keresnek mint a németek.

Az egyik kocsmában, mert van belőle jócskán, megismertünk egy pár helybéli srácot is, többet közt egy nyugdíjas embert is, méghozzá Dublin volt rendőrfőkapitányát, nagyon kedves volt, e-mail címet cseréltünk a srácokkal és reméljük hamarosan újra találkozunk velük. Mellesleg Budapestről is van olcsó járat, természetesenfapados, csomag nélkül. Mi is igy mentünk, egyik reggel mentünk másnap reggel jöttünk is vissza. Nézzétek meg a www.ryanair.com oldalt

Továbbá beszéljenek a képek önmagukért :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardnemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr891539823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása