HTML

Nemetorszagban ERASMUS-al

Tanulmányút alatt történt érdekességek megörökítése

Friss topikok

Linkblog

Adatpótlások

2009.10.15. 20:43 Szily85

Sziasztok

Ne haragudjatok, de teljesen elfelejtettem írni, hogy hol is vagyok Németországban.

A főiskola egy Trier kisvároshoz tartozik, Fachhochschule Trier, de valójában mi az Umwelt-Campus Birkenfeld főiskolába érkeztünk, Birkenfeldbe, de valójában a Campus nem is ott van, hanem Neubrücke-ben. Ez egy nagyon kis falu a semmi közepén, minden amit kell az életbenmaradáshoz nagyon messze van, Birkenfeldben, ott van csak bevásárlóközpont és hát mivel nincs autonk, ezért elég nehéz bejutni a városba. Az itteni barátok voltak kedvesek és adta egy-egy bicajt nekünk, így kicsit egyszerübb a dolog. Azt mondják, most tudtuk meg, hogy Németország legrosszabb menzája van itt a suliban, de aláírom, hogy kétszer jobb a GAMF menzájánál. Viszont a suliról nem lehet elmondani, hogy jobb mint a GAMF, nincs olyan jól felszerelve se, meg a tisztaság az meg csapnivaló. Mintha nem volna takarító a suliban, néhol katasztrofális.

Most kaptuk meg a vonatjegyet amivel az egész tartományban utazhatunk ingyen amennyit csak akarunk, igaz 150 euroba került a félévre, de nagyon megéri, másképp nagyon drága. Hétvégén elmegyek majd Mainz-ba vagy Saarbrücken-be, majd meglátom, csinálok képeket és majd felteszem.

Most ennyi, most megyek mert party van, minden csütörtökön:D

Na sziasztok

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilardnemetorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr921452784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása